הוראות הכנה
מרכיבים
1ק"ג וורד הצלע(רוסטביף)בשר עגל50 גרם נקניק מעושן(או שינקן מעושן)מלח פלפל,כף מרגרינה או חמאה 1בצל גדול קצוץ רבע שורש סלרי 1גזר כוס יין אדום
שאהוב עליכם 1-2 כפות קורנפלור 3-4 בננותשקדים אחדים,
אופן ההכנה
מתבלים את הבשר במלח פלפל ונועצים בחתכים קטנים רצועות של נקניק מעושן.לחממם במחבת את המרגרינה לטגן מעט את הבצל הקצוץ,קוביות גזר והסלרי.אחר כך כשהירקות הזיעו קצת מניחים את הבשר על הירקות ומשחימים מכל הצדדים מחממים תנור ל225 מעלות מעבירים את הכבודה למצלית עם הירקות לתנור כ40 דקות ליקראת 10 דקות לסוף הצליה מוסיפים את היין. מוציאים את הבשר,מעבים את הרוטב שלו בקונפלור בלול במעט מים קרים.מטגנים את חצאי הבננות והשקדים מטגנים בשומן ומקשטים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון