חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר ראש בקדירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר ראש, נרוטב כהה. הבשר היה רך מאד, והייתי מודה מאד על מתכון מתאים. br br בתודה מראש
בשר ראש בקדירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר ראש, נרוטב כהה. הבשר היה רך מאד, והייתי מודה מאד על מתכון מתאים. br br בתודה מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות חומוס גרגרים שהושרו לילה קודם
½1 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום
2 כפות פפריקה/מתוקה/חריפה- אפשר לערבב
פלפל שחור
¼ כפית כורכום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
להרתיח את הבשר במים בלבד למשך כחצי שעה ולסנן מהמים הבשר הוא מאוד מלוח לכן גם לא מצויין מלח במתכון
בסיר רחב לטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את שיני השום להוסיף כ-שתי כוסות מים ואת התבלינים, לרתיח טוב טוב את המים ולהוסיף את גרגרי החומוס ולאחר מכן להוסיף את הבשר להביא את התבשיל לרתיחה ולהמשיך להרתיח כחצי שעה על אש גבוהה
לשיםלב שהמים מכסים כמעט את כל התבשיל אם לא להוסיף מים
לאחר שהבאנו לרתיחה להנמך את הגז ללהבה הכי נמוכה ולבשל כשעתיים נוספות או עד שהבשר מתרכך, ניתן לנעוץ מזלג בחתיכת בשר ולדעת
זהו מתכון שאמא שלי מבשלת כל חג ראש השנה - שנהיה לראש ולא לזנב וכל חג פסח
כולם מחכים תמיד לתבשיל הזה אם אצלכם אוכלים חריף לא יזיק פלפל חריף אחד מהאדומים היבשים האלה פלפל כזה מתוק גם אפשרות
תהני
מגיש: RIKIT
מקור: אמא
שתף את המתכון