הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בשר ראש שטוף ונקי חתוך לקוביות גדולות
21 ק"ג גרגירי חומוס שרויים למשך הלילה
3 עלי דפנה
2 כפות פפריקה מתוקה
21 כפית כמון
21 כפית כורכום
21 כפית פלפל אנגלי טחון
מלח
פלפל שחור
1 צרור עלי כוסברה קצוצים
אופן ההכנה
מחממים סיר ללא שמן עד שהוא ממש לוהט. מוסיפים את קוביות הבשר וסוגרים מכל הכיוונים.
מוסיפים מים חמים עד לכיסוי ומבאים לרתיחה עדינה. במשך 30 דקות, מוצאים עם כף את הקצף והשומן הצף עד שהנוזל נעשה שקוף.
מוסיפים את גרגירי החומוס ועלי הדפנה. כשהנוזל חוזר לרתיחה שוב נוצר קצף שגם אותו מוציאים.
מתבלים בפפריקה, כמון, כורכום, פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור וכוסברה.
מכסים ומבשלים 8-12 שעות מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים ומוסיפים במידת הצורך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון