חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר ראש עם חומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר ראש עם חומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בשר ראש שטוף ונקי חתוך לקוביות גדולות
21 ק"ג גרגירי חומוס שרויים למשך הלילה
3 עלי דפנה
2 כפות פפריקה מתוקה
21 כפית כמון
21 כפית כורכום
21 כפית פלפל אנגלי טחון
מלח
פלפל שחור
1 צרור עלי כוסברה קצוצים
אופן ההכנה
מחממים סיר ללא שמן עד שהוא ממש לוהט. מוסיפים את קוביות הבשר וסוגרים מכל הכיוונים.
מוסיפים מים חמים עד לכיסוי ומבאים לרתיחה עדינה. במשך 30 דקות, מוצאים עם כף את הקצף והשומן הצף עד שהנוזל נעשה שקוף.
מוסיפים את גרגירי החומוס ועלי הדפנה. כשהנוזל חוזר לרתיחה שוב נוצר קצף שגם אותו מוציאים.
מתבלים בפפריקה, כמון, כורכום, פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור וכוסברה.
מכסים ומבשלים 8-12 שעות מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים ומוסיפים במידת הצורך.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון