הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות טריות גדולות קלופות .
10 זיתים שחורים .
כוס אחת של עלי בזיליקום בלבד.(ללא גבעול).
רבע כוס שמן זית .
6 שיני שום קצוצות גס .
כף פפריקה מתוקה .
ומעט פפריקה חריפה לטעמכם .
פלפל שחור לפי הטעם.
4 יחידות גבטה קטנים . או 3 יחידות גבטה בנוניים למילוי .
100 ג"ר מוצרלה .
100ג"ר פטה
אופן ההכנה
במחבט לשים את שמן והעגבניות הקצוצות גס וסחוטות ללא הנוזלים ולבשל כ5-7 דקות ללא מכסה .
ואז להוסיף את הבזיליקום הקצוץ השום ובסוף את התבלינים להמשיך לבשל עד יבוש מנוזלים מספר דקות נוספות .
הרוטב שהתקבל למרוח בתוך הגבטות לסדר מעל את הגבינות בכל גבטה משני הסוגים לפזר מעל את הזיתים המגולענים .
ולעטוף היטב בניר אלומניום ולאפות בחום גבוה 10 דקות עד להתכת הגבינות
לפרוס באלסון את הגבטה כשהיא עדיין עטופה בנייר אלומיניום להגיש .
בתאבון ובהצלחה titi
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון