חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גבינה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גבינה ביתית עדינה וקלה להכנה.
גבינה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גבינה ביתית עדינה וקלה להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 אשל
2 גיל
1 יוגורט דנונה
½ כפית מלח דק
שקית בד לגבינה או חיתול בד
אופן ההכנה
מחממים בסיר את כל המרכיבים. מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
מעבירים לשקית בד לגבינות (או לחתול בד) ותולים למשך 24 שעות מעל לקערה לקליטת המים העודפים (אפשר לקשור לברז מעל לכיור )
לאחר שפסקה יציאת הנוזלים , להעביר מן הבד אל כלי מתאים עם מכסה ולשמור במקרר.
בתיאבון
מגיש: amitsur
מקור: שמחה
שתף את המתכון