הוראות הכנה
מרכיבים
500 - 600 גרם גבינת צאן קשה חתוכה לנתחים גדולים
שמן זית
3 - 4 שיני שום קלופות וחצויות
1 - 2 פלפלים יבשים, חריפים שלמים
1 גבעול רוזמרין
3 - 4 גבעולי טימין
1 כפית גרגרי פלפל שחור
2 עלי דפנה.
אופן ההכנה
1. מכניסים לצנצנת זכוכית את הגבינות ואת התבלינים.
2. יוצקים אל הצנצנת שמן זית,שיכסה את כל החומרים. אוטמים את הצנצנת
ושומרים במקום אפל.
3.נהדר לאכילה עם סלט ירוק, ולקליה על לחם בתנור או לכל שימוש אחר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון