חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גביניות (מאפינס עם גבינות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה חגיגית וטעימה מאד. מנה יפה לארוחת בוקר או לארוחת או ערב.
גביניות (מאפינס עם גבינות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה חגיגית וטעימה מאד. מנה יפה לארוחת בוקר או לארוחת או ערב.
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול (10% )
½ כוס חלב
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות קורנפלור
3 כפות קמח לבן
כ-10 ס"מ בצל ירוק חתוך דק לטבעות (רק החלק הירוק)
כ-3 כפות שמיר קצוץ דק
100 גרם גבינת קשקבל מגורדת גס
100 גרם גבינת קוטג'
100 גרם גבינת "פרום עז" חתוכה לקוביות
10 זיתים שחורים קצוצים
3 ביצים טרופות
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180°c ) . שמים בסיר את החמאה , החלב והשמנת , מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הקמח והקורנפלור, המלח והפלפל ומערבבים על אש קטנה עד שמסמיך. מורידים מן האש ומוסיפים את הגבינות , הבצל והשמיר והזיתים ומערבבים. טורפים את הביצים בכלי נפרד מוסיפים לעיסה ומערבבים.
משמנים ומקמחים 2 תבניות שקעים ויוצקים את העיסה בזהירות לכל שקע עד גדותיו (לא לטפטף סביב השקעים , כי השאריות סביב השקעים נשרפות באפייה).
לאפות כ-25 דקות עד שמשחים ותופח יפה.
להוציא מן התנור ולשחרר בזהירות מן השקעים לצלחת ההגשה (או לכלי לאכסון).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון