הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
30 גר´ שמרים
3/4 כוס חלב פושר
3 כפות סוכר
מעט מלח
200 גר´ מרגרינה עם מלח
200 גר´ חמאה
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע אשל
3 ביצים
למלית
1 ק"ג גבינה כחושה בנייר
2 חלמונים
4 שקיות סוכר וניל
1 כוס סוכר
לימון מגורד
(אפשר להוסיף צימוקים)
אופן ההכנה
ללוש היטב את חמרי הבצר עד שייפרד מדפנות הקערה. לחלק ל-4 כדורים, לרדד, לחלק לריבועים להניח במרכז כל ריבוע מעט מלית, לסגור את 4 הפינות למרכז (אפשר בעזרת קיסם), למרוח ביצה טרופה, לאפות כ-30 דק´ בחום בינוני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון