חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גבינת ברי בציפוי אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גבינת ברי בציפוי אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס אגוזי קליפורניה קלויים
1/4 כוס קמח
1/2 כוס חלב
1 ביצה טרופה
2 כיכרות גבינת ברי (במשקל 250 גרם כ"א) חתוכות ל - 8 פלחים
שמן לטיגון עמוק
פירות טריים (להגשה כתוספת)
מבחר קרקרים (להגשה כתוספת)
אופן ההכנה
הכנת הציפוי לגבינת הברי:
מכנסים לבעבד מזון האגוזים והקמח ומעבדים לפירורים דקים.
בקערה קטנה טורפים את החלב עם הביצה.
זורים הפירורים על פלחי הגבינה וטבלים בביצה ומצפים שוב את הפלחים בתערובת הפירורים ומהדקים היטב כך שתערובת תכסה כליל את הגבינה.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומגנים את הגבינות כ - 1 עד 2 דקות עד שיזהיבו משני הצדדים.
מגישים חם עם פירות טריים וקרקים.
מגיש: סילבי
מקור:
שתף את המתכון