הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס אגוזי קליפורניה קלויים
1/4 כוס קמח
1/2 כוס חלב
1 ביצה טרופה
2 כיכרות גבינת ברי (במשקל 250 גרם כ"א) חתוכות ל - 8 פלחים
שמן לטיגון עמוק
פירות טריים (להגשה כתוספת)
מבחר קרקרים (להגשה כתוספת)
אופן ההכנה
הכנת הציפוי לגבינת הברי:
מכנסים לבעבד מזון האגוזים והקמח ומעבדים לפירורים דקים.
בקערה קטנה טורפים את החלב עם הביצה.
זורים הפירורים על פלחי הגבינה וטבלים בביצה ומצפים שוב את הפלחים בתערובת הפירורים ומהדקים היטב כך שתערובת תכסה כליל את הגבינה.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומגנים את הגבינות כ - 1 עד 2 דקות עד שיזהיבו משני הצדדים.
מגישים חם עם פירות טריים וקרקים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון