הוראות הכנה
מרכיבים
3 גביע אשל או גיל
3 גביעי שמנת חמוצה אפשר 9% (אין צורך באחוזי שומן גבוהים יותר)
בד חיתול או סדין ישן מרובע.
קורט מלח
קורט סוכר
שמן זית
פפריקה או זעתר או שומשום קלוי.
אופן ההכנה
שופכים את כל גביעי האשל והשמנת לתוך הסדין/חיתול .
מוסיפים מלח, סוכר ומערבבים היטב .
קושרים את 4 קצוות הבד ,המלא בגבינה ,לברז ומתחת לשים קערה לקלוט את הנוזלים המיותרים כל הלילה.
להוריד הבד המלא גבינה ולהעביר לקערה.
לגלגל לכדורים קטנים.
אפשר לשים בצנצנת עם שמן זית ולמקרר
אפשר לגלגל כדורים ולצפות אותם בשומשום קלוי או פפריקה, או זעתר ועוד
אינסוף לרעיונות להגשה יפה
מגיש:
מקור: תימני
שתף את המתכון