הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר גבינת סקי למריחה עם 9% שומן
1 כף שמנת חמוצה
3/4 כוס גמבה/פלפל אדום קצוץ דק מאוד
1 שן שום כתושה
1 כפית שמיר קצוץ
2 כפיות אירית קצוצה
1 כפית פלפל ירוק חריף חתוך דק דק (לא חובה)
1/4 כפית מלח
* לקבלת הגבינה בצבע אדמדם יש להוסיף 2 כפיות פפריקה
אופן ההכנה
בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים מכניסים למקרר ל 10 דקות
מוציעים לקערת הגשה ומקשטים במעט שמן זית ושמיר ואוכלים על באגט קלוי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון