הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר מומס
50 גרם שוקולד לבן מומס
מעט שמן רגיל (קנולה)
מנג'טים מסיליקון
להגשה:
כדורי גלידה
סירופ שוקולד
אופן ההכנה
1. מרתיחים 2 סירים עם 2/3 מים מניחים מעליהם קערות פיירקס במרווח קטן מהמים
הרותחים (בן מארי)וממיסים בכל סיר את השוקולדים בנפרד
2. מורידים מהאש ומוסיפים לכל קערית כף שמן ומערבבים
3.שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
4.מזלפים קשקושים על המנז'ט מסיליקון, מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי
הדפנות.
5.מקפיאים עד השימוש.
6.מקלפים את המנזט בעדינות ומוסיפים גלידה או פירות יער שהושרו במעט ברנדי
מגיש:
מקור: קארין גורן
שתף את המתכון