חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גוואקמולי אבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גאקמולי אבוקדו מאת כוהנת המיתבלים דני ספייס
גוואקמולי אבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גאקמולי אבוקדו מאת כוהנת המיתבלים דני ספייס
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
3 שיני שום קצוצות
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
2 אבוקדו רכים מקולפים
מיץ מחצי לימון
חופן קוסברה קצוצה
עגבניה פרוסה
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.מכינים בקערה את השום, הבצל הירוק, פלפל ירוק חריף, ומעט מלח.
2.מוסיפים את האבוקדו ומועכים את הכל יחד עם המזלג. רצוי לא למעוך לממרח אלא להשאיר
מעט גושי.
3.סוחטים פנימה מיץ מחצי לימון, מוסיפים את הקוסברה ומערבבים.
4.מגישים עם טורטיות ועיטור עגבניות.
הערות :
מתכונים מאת: Dani Spies ארה"ב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: גייסון היל
שתף את המתכון