הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר (מומלץ שריר) חתוך לקוביות של 4-5 ס"מ.
בצל גדול
2 פלפלים
4 שינים שום כתושות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
2 כפות פפריקה
כף קימל
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. מטגנים מעט את קוביות הבשר בסיר גדול ורחב. עד לסגירה (2-3 דקות בערך).
2. מוציאים , שומרים בצד ובאותו הסיר עם אותו השמן מטגנים את הבצל, הפלפלים והשום.
3. מחזירים את הבשר מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב.
4. מוסיפים 4 כוסות מים ואת כל שאר התבלינים מכסים ומבשלים כשעתיים (לבדוק מדי פעם אם המים לא נגמרו.
5. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד כ45 עד 60 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון