חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולב ג'מון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולב ג'מון אלה הם כדורי חלב מטוגנים בסיר עם שמן .
גולב ג'מון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולב ג'מון אלה הם כדורי חלב מטוגנים בסיר עם שמן .
הוראות הכנה
מרכיבים
לכדורים:
----------
3 כוסות אבקת חלב
1 כוס קמח תופח
קמצוץ סודה לשתיה
½ כוס חלב
½ כוס מים
200 גרם שמנת מתוקה
שמן לטיגון עמוק
לסירופ:
-------------
3 כוסות סוכר
3 כוסות מים
2 תרמילי הל ירוק
אופן ההכנה
להכנת הסירופ:
-----------------
מרתיחים 3 כוסות מים יחד עם סוכר ותרמילי הל.
משאירים את הסיר מכוסה ברתיחה עדינה למשך כ-¼ שעה.
כשהסירופ מתעבה מעט מורידים מהאש ומחכים לכדורים.
להכנת הכדורים:
------------------
מערבבים , בקערה גדולה, את אבקת החלב, הקמח, ½ כוס חלב והשמנת המתוקה
מערבבים לקבלת בצק גמיש (אפשר לשחק עם כמויות השמנת המתוקה)
מרתיחים את השמן לטיגון עמוק בסיר רחב ושומרים על אש נמוכה
(חשוב לשמור על אש נמוכה)
יוצרים כדורים קטנים מהבצק בערך בקוטר של 3 סנטימטר.
משמנים את הידיים כדי לקבל כדורים יפים וחלקים.
הכדורים עוד יתנפחו בטיגון, אז אל דאגה בגלל הגודל.
מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום עמוק ומעבירים אותם מיד לסירופ.
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור: הודילי - אתר מתכונים הודיים
שתף את המתכון