חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גוליאני סלק בטעם ווסאבי (כמו חזרת ביתית) תוך 15 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט סלק חי שנכבש מעצמו בתוספת ואסאבי (דומה לחזרת)
גוליאני סלק בטעם ווסאבי (כמו חזרת ביתית) תוך 15 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט סלק חי שנכבש מעצמו בתוספת ואסאבי (דומה לחזרת)
הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 סלקים בינוניים טריים קלופים
2 כפיות אבקת ווסאבי
מיץ משלושה לימונים סחוטים
1/8 כוס שמן תירס
1 כפית מלח גס
1 כף סוכר דמררה
1 כפית פלפל גרוס עבה
1 כפית כמון
3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
1. לקערה גדולה מכניסים את כל החומרים פרט לסלק ומקציפים היטב עם מטרפה
עד קבלת נוזל מעובה שחום כמהה
2. חותכים את הסלק לשניים ופורסים עם סכין חדה לפרוסות דקיקות עד כמה שניתן
3. מערבבים את הסלק ברוטב שיצרנו מעבירים לכלי איחסון עם מכסה ומנערים מדי פעם
4. בחלוף 15 דקות המחמץ מוכן לאכילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון