חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש בשר בקר br
גולש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש בשר בקר br
הוראות הכנה
מרכיבים
קילוגרם בשר בקר, קוביות בשר גולש בגודל 3 ס"מ
2 יחידות תפוחי אדמה, גדולים
3 גזרים
4 עגבניות
1 יחידה בצל
1 יחידות רסק עגבניות, קטנים
3 יחידה שן שום
0.5 כפיות מלח
1 כפיות פלפל שחור
2 עלי דפנה
1/2 כפית קימל
1 כפית מיורן
1 כפית סוכר
1 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה, לאוהבי החריף (אפשר לוותר)
6 כוסות מרק טעם עוף
אופן ההכנה
1קוצצים את הבצל לקוביות מטגנים בשמן בסיר בינוני
עד להצהבה של הבצל
2 מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך שלוש דקות, מוסיפים את הרסק
ושתי כוסות מרק עוף מביאים לרתיחה.
3 מערבבים ומוסיפים את הסוכר ותפוחי האדמה.
4 מוסיפים את יתר מרק עוף עד לכיסוי תפוחי האדמה ומבשלים במשך 50 דקות
בתאבון.
מגיש: moish8
מקור: הונגרי
שתף את המתכון