הוראות הכנה
מרכיבים
קילוגרם בשר בקר, קוביות בשר גולש בגודל 3 ס"מ
2 יחידות תפוחי אדמה, גדולים
3 גזרים
4 עגבניות
1 יחידה בצל
1 יחידות רסק עגבניות, קטנים
3 יחידה שן שום
0.5 כפיות מלח
1 כפיות פלפל שחור
2 עלי דפנה
1/2 כפית קימל
1 כפית מיורן
1 כפית סוכר
1 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה, לאוהבי החריף (אפשר לוותר)
6 כוסות מרק טעם עוף
אופן ההכנה
1קוצצים את הבצל לקוביות מטגנים בשמן בסיר בינוני
עד להצהבה של הבצל
2 מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך שלוש דקות, מוסיפים את הרסק
ושתי כוסות מרק עוף מביאים לרתיחה.
3 מערבבים ומוסיפים את הסוכר ותפוחי האדמה.
4 מוסיפים את יתר מרק עוף עד לכיסוי תפוחי האדמה ומבשלים במשך 50 דקות
בתאבון.
מגיש:
מקור: הונגרי
שתף את המתכון