חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"גולש בניחוח דבש בסגנון המזרח"- מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש שחום שובה עין מדהים בטעמו מומלץ
"גולש בניחוח דבש בסגנון המזרח"- מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש שחום שובה עין מדהים בטעמו מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
1 ק"ג גולאש בשר שריר טרי (מס' 8) חתוך לקוביות 3X3
5 כפות שמן זית
3 כפות דבש
1 כף אבקת מרק עוף
4-5 כפות סויה (לפי הטעם)
1 כפית חומץ בלסמי
8 שיני שום פרוסות
1/2 כפית גינגר מגורד
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כפית מלח גס
1 כפית שמיר,קצוץ
1 כפית נענע קצוצה,
1.כפית פטרוזילה קצוצה
1 כפית כוסברה
מים עד כדי כיסוי הבשר ועוד ס"מ לערך
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב עם השמן סוגרים את קוביות הבשר עד להשחמה
2. מוסיפים את אבקת מרק, דבש, סויה, שום,חומץ בלסמי,שורש הגינגר וכל הירק,
3. מוסיפים את המים וומערבבים היטב שהבשר יכוסה בכל הטעמים מביאים
לרתיחה.
4. מנמיכים אש לאש בינונית ומבשלים מכוסה כ 2.5 שעות או עד שהבשר יתרכך.
5. מסירים מכסה ומבשלים כמחצית השעה עד לצימצום הנוזלים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון