חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש מרוקאי הונגרי של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש הונגרי בסגנון מרוקאי מדהים
גולש מרוקאי הונגרי של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש הונגרי בסגנון מרוקאי מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס שמן זית
6 בצלים חתוכים לטבעות
6 גזרים חתוכים לטבעות
15 שיני שום קלופות
5 עגבניות קלופות ומחולקות לרבעים
4 גבעולי סלרי עלים קצוץ
2 צרורות פטרויזליה קצוצה גס
4 כפות פפריקה מתוקה
4 כפות רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה חריפה
1 פלפל חריף קצוץ דק (לא חובה)
2 כפיות שטוחות מלח
6 עצמות מח
1.5 קילו בשר שריר או צוואר חתוך לקוביות ס"מ 2X2
1 כוס יין אדום יבש
למישרה הבשר:
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1.בסיר גדול עם רבע כוס שמן זית מטגנים את הבצל עד שקיפות
2.מוסיפים את הגזר ומטגנים יחדיו עוד 3 דקות ומערבבים
3.מוסיפים את הפפריקות המלח והפלפל החריף ומערבבים היטב כדקה
4.מוסיפים את עצמות המח ומערבבים.
5.מוסיפים את הבשר עם המישרה ומערבבים
6.מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב
7. מוסיפים את העגבניות והסלרי ומקפלים לתבשיל
8.מוסיפים כליטר מים עד גובה התבשיל וכוס יין ומקפלים
9.לאחר כ 3 שעות לערך כשהבשר רך מוסיפים 1/4 כוס שמן זית והפטרוזיליה ומקפלים
לתבשיל ומבשלים כ 3 דקות נוספות
מישרה בשר
בקערה מערבבים את הבשר עם חומרי המישרה ומעסים היטב מכסים בניילון נצמד
ומכניסים למקרר לשעתיים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון