חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גונדי ברנז'ה- מרק ירקות עם כופתאות אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל פרסי- כמו גונדי (כופתאות בשר) אבל עם אורז וקצת שונה. brטעים!
גונדי ברנז'ה- מרק ירקות עם כופתאות אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל פרסי- כמו גונדי (כופתאות בשר) אבל עם אורז וקצת שונה. brטעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
2 ליטר מים
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים.
-לכופתאות-
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס אורז
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1/2 כפית מלח (או לפי הטעם)
להגשה- רבעי לימונים טריים
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסיר עמוק ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את המים ואת התבלינים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגזרים ואת תפוחי האדמה.
2. מערבבים בקערה את הבשר, האורז והתבלינים לכופתאות. יוצרים כדורים בגודל כדור טניס או קטן יותר ומחליקים בעדינות לתוך המרק. מבשלים ברתיחה בינונית כשעה. מגישים כדור בשר בכל צלחת מרק עם תפוחי אדמה, גזר ורבע לימון טרי.
**אפשר גם בלי הלימון.
מגיש: D.S.K
מקור: שף- מוסף האוכל החודשי של לאישה
שתף את המתכון