חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גונדי (כדורי בשר בסגנון פרסי במרק עוף)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל פרסי מאוד פופולרי.
גונדי (כדורי בשר בסגנון פרסי במרק עוף)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל פרסי מאוד פופולרי.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג עוף טחון
½ ק"ג בקר טחון
½ ק"ג קמח חומוס
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כפית חוויאג' למרק
½1 כפות כורכום טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
1 כף שמן
2 ביצים
מלח ופלפל
מים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את שני סוגי הבשר, קמח החומוס, הכורכום, הבצל הגדול והביצים לתערובת אחידה וקשה. בידיים רטובות יוצרים כדורים די גדולים מהבשר ומניחים בצד.
בסיר גדול מחממים את השמן. מטגנים קלות את הבצל והשום ומכסים במים כדי מחצית גובה הסיר. מוסיפים חוויאג', מעט מלח ואבקת מרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומניחים בזהירות את כדורי הבשר אחד אחרי השני בסיר. מכסים ומבשלים כך על אש נמוכה כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון