חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גורמא זבזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פרסי ברצוני לקבל את המתכון של המרק
גורמא זבזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פרסי ברצוני לקבל את המתכון של המרק
הוראות הכנה
מרכיבים
בשר בקר (מסוג כתף) חתוך לקוביות גדולות
חבילה פטרוזיליה
זנבות של כרישה
2 בצלים גדולים קצוצים
5 שיני שום קצוצות
5 לימונים יבשים(לימונים פרסיים)
אופן ההכנה
מרתיחים את קוביות הבשר ואוספים את הקצף.שוטפים היטב ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן עד להזהבה. מוסיפים רבע כוס מים ומנמיכים את האש
ונותנים לבצל להוציא נוזלים סמיכים.
מוסיפים את הבשר ומוסיפים מים עד לכיסויי הבשר, מבשלים על אש נמוכה עד שהבשר רך.
קוצצים דק את הפטרוזיליה ואת זנבות הכרישה ומוסיפים אל הבשר.
מתבלים במלח,פלפל שחור(לפי הטעם) ורבע כפית כורכום.
מבשלים כרבע שעה ואז מוסיפים את הלימונים היבשים ומבשלים עוד כ-20 דקות.
מגישים עם אורז לבן.
בתאבון.
מגיש: אורנה
מקור: פרסי
שתף את המתכון