הוראות הכנה
מרכיבים
בשר בקר (מסוג כתף) חתוך לקוביות גדולות
חבילה פטרוזיליה
זנבות של כרישה
2 בצלים גדולים קצוצים
5 שיני שום קצוצות
5 לימונים יבשים(לימונים פרסיים)
אופן ההכנה
מרתיחים את קוביות הבשר ואוספים את הקצף.שוטפים היטב ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן עד להזהבה. מוסיפים רבע כוס מים ומנמיכים את האש
ונותנים לבצל להוציא נוזלים סמיכים.
מוסיפים את הבשר ומוסיפים מים עד לכיסויי הבשר, מבשלים על אש נמוכה עד שהבשר רך.
קוצצים דק את הפטרוזיליה ואת זנבות הכרישה ומוסיפים אל הבשר.
מתבלים במלח,פלפל שחור(לפי הטעם) ורבע כפית כורכום.
מבשלים כרבע שעה ואז מוסיפים את הלימונים היבשים ומבשלים עוד כ-20 דקות.
מגישים עם אורז לבן.
בתאבון.
מגיש:
מקור: פרסי
שתף את המתכון