חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גזר חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלגלי גזר בטעם חריף מפולפל בנוסח מרוקו תודה מראש
גזר חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלגלי גזר בטעם חריף מפולפל בנוסח מרוקו תודה מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 גזרים גדולים וקלופים
2 כפיות רסק פלפלים חריפים (יוצא חריף - ניתן להוריד מעט מהמינון)
חצי כפית כמון
מעט שמן (כפית)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק (לא הכרחי)
אופן ההכנה
מבשלים את הגזרים במים רותחים אך לא עד להתרככות, כלומר שישארו מעט קשים (לוקח בין 15 דקות ל-20 דקות). מוציאים מהמים ומצננים. חותכים לפרוסות (טבעות). מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב וטועמים. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מקררים. מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון