הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 גזרים גדולים וקלופים
2 כפיות רסק פלפלים חריפים (יוצא חריף - ניתן להוריד מעט מהמינון)
חצי כפית כמון
מעט שמן (כפית)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק (לא הכרחי)
אופן ההכנה
מבשלים את הגזרים במים רותחים אך לא עד להתרככות, כלומר שישארו מעט קשים (לוקח בין 15 דקות ל-20 דקות). מוציאים מהמים ומצננים. חותכים לפרוסות (טבעות). מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב וטועמים. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מקררים. מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון