הוראות הכנה
מרכיבים
בצל
חצילים
פלפלים אדומים
פלפל חריף
רסק עגבניות
שום כתוש
פפריקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לקלף את החצילים ולחתוך לקוביות לבזוק עליהם מלח ולהשהות במסננת .
לקצוץ בצל ולטגן
לחתוך את הפלפלים האדומים לקוביות ואת הפלפלים החריפים ולהוסיף לבצל.
לבשל עד לריכוך מלא של הפלפלים.
להוסיף את קוביות החצילים לטגן כ-15 דקות.
לערבב מידי פעם.
להוסיף רסק עגבניות
שום כתוש
פפריקה מתוקה/חריפה (תלוי במידת החריפות הרצויה)
מלח, פלפל שחור
לבשל הרבה זמן על אש קטנה (עד שרואים איך הירקות הפכו לרכים מאד) הבישול יכול להמשך אפילו כשעה וחצי.
טעים חם ויותר מזה קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון