חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גיבעץ' חצילים ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גיבעץ' חצילים ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצל
חצילים
פלפלים אדומים
פלפל חריף
רסק עגבניות
שום כתוש
פפריקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לקלף את החצילים ולחתוך לקוביות לבזוק עליהם מלח ולהשהות במסננת .
לקצוץ בצל ולטגן
לחתוך את הפלפלים האדומים לקוביות ואת הפלפלים החריפים ולהוסיף לבצל.
לבשל עד לריכוך מלא של הפלפלים.
להוסיף את קוביות החצילים לטגן כ-15 דקות.
לערבב מידי פעם.
להוסיף רסק עגבניות
שום כתוש
פפריקה מתוקה/חריפה (תלוי במידת החריפות הרצויה)
מלח, פלפל שחור
לבשל הרבה זמן על אש קטנה (עד שרואים איך הירקות הפכו לרכים מאד) הבישול יכול להמשך אפילו כשעה וחצי.
טעים חם ויותר מזה קר.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון