חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ג'יבץ ירקות רומני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הג'בץ המקורי עשוי בסיר עם הרבה שמן. העברתי את הבישול לחצי אפיה בתנור brללא הרבה שמן יותר טעים יותר בריא. brכל התבשיל הוא ללא מים.
ג'יבץ ירקות רומני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הג'בץ המקורי עשוי בסיר עם הרבה שמן. העברתי את הבישול לחצי אפיה בתנור brללא הרבה שמן יותר טעים יותר בריא. brכל התבשיל הוא ללא מים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 חצילים (קלים)
4 פלפל אדום או גמבה
1 בצל סגול גדול
4 תפו"א דזירה עם הקליפה האדומה
½ ק"ג שעועית ירוקה (אפשר קפוא)
1 פלפל ירוק חריף
4 עגבניות אדומות ללא הקליפה.
2 ראש שום
½ כף פפריקה מתוקה אפשר להוסיף גם חריפה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
½ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
לקלף את הירקות לחתוך לקוביות בנוניות. את השעועית הירוקה לנקות מסיבים לחתוך לחצי
או לרבעים תלוי בגודל.
לקצץ את השום לפרוסות דקות.
לחמם את השמן בסיר רחב שאפשר להכניס אותו אחר כך לתנור (עם מכסה )
להכניס את הבצל ולטגן עד שיצא שקוף להוסיף את הפלפלים עם הפלפל החריף (לא חובה)
לטגן תוך כדי ערבוב להוסיף את תפו"א להמשיך לטגן אחרי כ-5 דקות להוסיף את החצילים
לערבב ולהוסיף את השעועית הירוקה.
להכניס את התבלינים והשום להמשיך לבשל על אש קטנה יותר עוד כ-20 דקות
מדי פעם לערבב
לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לסיר לערבב ולבשל עוד כ-10 דקות
להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני.
לכסות היטב את הסיר עם נייר כסף ומעליו להניח את המכסה.
להמשיך לאפות עוד כשעה. על חום בינוני נמוך.
להגשה חם או קר.
נשמר במקרר כמה ימים.
מגיש: shoshig
מקור: רומני
שתף את המתכון