הוראות הכנה
מרכיבים
1 י"ח חציל בינוני קל
2 בצלים
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
2 עגבניות בשלות
¼ ק"ג שעועית ירוקה
½ חבילה פטרוזיליה קצוצה
5-6 תפו"א גדולים מבושלים בקליפתם
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
ציר עוף
אופן ההכנה
1. חותכים את כל הירקות לריבועים בינוניים (מלבד תפו"א). מטגנים את הבצל עד שיעשה שקוף, מוסיפים לסיר את כל הירקות (מלבד תפו"א) בוחשים מפעם לפעם כדי שהירקות לא יחרכו , ממשיכים לאדות כ-5 דקות . מדי פעם מוסיפים מעט מציר העוף.
2. מקלפים את תפוחי האדמה חותכים לעיגולים בעובי כ-½1 ס"מ, מוסיפים את תפו"א לשאר הירקות וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ-20 דקות.(לשים לב שיש כל הזמן נוזלים בסיר)
3. לאחר שכל הירקות מתרככים מעט מכבים את האש מוסיפים את הפטרוזיליה, רסק העגבניות מערבבים בעדינות ומעבירים לקדרה מתאימה ואופים בתנור כ-40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון