חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
250 גרם קצפת צימחית
5 כפות אבקת קקאו ממותק, אינסטנט
3 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מקציפים* את הקצפת הצימחית בקערה עד שנוצרת קצפת רכה. מוסיפים בהדרגה את הקקאו הממוקת וממשיכים להקציף עד שנוצרת קצפת שוקולד יציבה.
2. מפרידים את הביצים. את החלבונים שמים בקערית אחת, ואת החלמונים שמים בקערית אחרת.
3. מקציפים את החלבונים בקערת הקצפה נוספת עד שנוצר קצף רך. מוסיפים לאט לאט את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקצף יציב.
4. מערבבים את החלמונים עם הוניל. מוסיפים לקצפת, כף אחרי כף, ובוחשים בעדינות.
5. מוסיפים לתערובת את הקצף ובוחשים בקלות ובעדינות. מעבירים לתבניות הקפאה ומכסים הייטב בנייר פרגמנט.
6. מקפיאים ואוכלים! בתאבון =)
* מקציפים במקצפה חשמלית.
מגיש: דורית
מקור:
שתף את המתכון