הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
250 גרם קצפת צימחית
5 כפות אבקת קקאו ממותק, אינסטנט
3 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מקציפים* את הקצפת הצימחית בקערה עד שנוצרת קצפת רכה. מוסיפים בהדרגה את הקקאו הממוקת וממשיכים להקציף עד שנוצרת קצפת שוקולד יציבה.
2. מפרידים את הביצים. את החלבונים שמים בקערית אחת, ואת החלמונים שמים בקערית אחרת.
3. מקציפים את החלבונים בקערת הקצפה נוספת עד שנוצר קצף רך. מוסיפים לאט לאט את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקצף יציב.
4. מערבבים את החלמונים עם הוניל. מוסיפים לקצפת, כף אחרי כף, ובוחשים בעדינות.
5. מוסיפים לתערובת את הקצף ובוחשים בקלות ובעדינות. מעבירים לתבניות הקפאה ומכסים הייטב בנייר פרגמנט.
6. מקפיאים ואוכלים! בתאבון =)
* מקציפים במקצפה חשמלית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון