הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות חלב
25 סמ"ק חלב מרוכז ממותק
2/3 כוס סוכר
קורט זעפרן ( לא חובה )
1 כפית הל טחון
50 גרם פיסטוק מקולפים, קלויים וקצוצים
2 כפות מי ורדים ( לא חובה )
1.5 כוס שמנת מתוקה - מוקצפת לקצפת נוקשה
150 גרם אגסים קלופים מרוסקים - או מחית מנגו
קורט כורכום
אופן ההכנה
1 . מרתיחים את החלב בסיר גדול מאוד על להבה גדולה שירתח ולא יגלוש במשך 20 דקות ומוסיפים את החלב המרוכז ואת השמנת המתוקה שהוקצפה.
2 . מוסיפים את הפיסטוקים ואת הסוכר ומבשלים תוך כדי בחישה עוד 10 דקות ,
מעבירים את התערובת לקערה להיתקרר ,
מוסיפים את המי ורדים , הל , ואת האגסים .
3 . אחר כך יוצקים לקערות הגשה אישיות , ומכסים אותם בניילון ניצמד . מקפיאים שעה ,
ואחר כך מוציאים ובוחשים דקה
ושוב פעם חוזר על עצמו
עד שזה מוכן להגשה .
לקישוט :
-------------
פיסטוקים קצוצים , עלי ורדים , קליפות דקיקות של תפוז או לימון .
בהצלחה ובתיאבון ! .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון