הוראות הכנה
מרכיבים
גלידת בטטה
מצרכים
2 מיכלים שמנת מתוקה
180 גרם סוכר
חצי כפית ג'ינג'ר, טחון טרי
8 חלמונים
450 גרם מחית בטטה מבושלת
15 גרם קינמון טחון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 בסיר מרתיחים את השמנת עם סוכר וג'ינג'ר.
2 טורפים את החלמונים בעזרת מטרפה ידנית, ותוך כדי כך יוצקים מעט
מהנוזל.מערבבים היטב ויוצקים את יתרת השמנת.
3 מבשלים את התערובת מעל להבה נמוכה, תוך כדי עירבוב, עד
לטמפרטורהשל 82 מעלות. אסור להגיע לרתיחה!
4 מקררים מיד מעל אמבט קרח, מסננים, ומוסיפים את מחית הבטטה
והקינמון.
5 מקפיאים במכונת גלידה, כ- 20 דקות, או עד לצמיגות הרצויה
*באם אין מכונת גלידה טורפים במטרפת ידנית את הגלידה אחרי 20 דקות
ומחזיריםשוב ל 15 דקות הקפאה
מגישים בצלוחיות קינוח מקשטים בעלי מנטה נענע קפואים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון