חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידת דבש בניחוח מנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידת דבש בניחוח מנטה מנת קינוח יפה טעימה ומדהימה
גלידת דבש בניחוח מנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידת דבש בניחוח מנטה מנת קינוח יפה טעימה ומדהימה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
7 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1/2 כוס דבש
7 עלי נענע קצוצים
2 כפות ליקר תפוזים
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בסיר גדול עם מים רותחים שמים סיר בינוני (בלמרי) עם החלמונים ומקציפים עם הסוכר כ- 8 דקות לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2. בסיר אחר שמים את השמנת, החלב, הדבש ותמצית הוניל ומביאים לסף רתיחה.
מוסיפים את תכולת הסיר לתערובת החלמונים לאט ובהדרגה, תוך כדי בחישה.
מבשלים את הכל בבלמרי תוך בחישה רצופה, עד שהתערובת מסמיכה.
3.מסירים מהאש, מעבירים מייד לכלי אחר דרך מסננת רשת, בוחשים כמה דקות ומצננים.
4. מעבירים את התערובת לקערה. מכניסים לתא ההקפאה ל -4 שעות. מעבירים למעבד מזון, מעבדים לתערובת חלקה ומעבירים שוב לתא ההקפאה עד להגשה
5. מגישים בכלים אישיים ומקשטים עם עלי נענע
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון