הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס סוכר.
4ביצים.
תמצית וניל (בקבוקון של 50 מ"ל).
תמצית רום (1/4 בקבוקון של 50 מ"ל)
250 מ"ל שמנת מתוקה.
שלוק של חלב.
אופן ההכנה
1. שופכים את השמנת המתוקה יחד עם שלוק החלב לקערה וטורפים עם מערבל.
2. תוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה, שופכים את תמצית הוניל(כל הבקבוקון),ואת הרום(1/4 בקבוקון של 50 מ"ל).
3. טורפים במשך 10 דקות ומכניסים למקרר למשך 4-8 שעות.
ולאחר מכן בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון