חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידת שוקולד בשלגון או עוגה של קארין גורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלגון או עוגת גלידה שוקולד מושחתת
גלידת שוקולד בשלגון או עוגה של קארין גורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלגון או עוגת גלידה שוקולד מושחתת
הוראות הכנה
מרכיבים
15 כוסות חד פעמיות (רגילות וקטנות)או תבנית אינגליש
מקלות ארטיק או מקל עגול בינוני (קונים בחנויות יצירה)
לשלגון או העוגת גלידה
2 מיכלים שמנת מתוקה
1 צנצנת קטנה נוטלה
2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
לתוספות:
פירורי עוגיות מרוסקות
סירופ שוקולד או שוקולד מומס
לציפוי:
400 גרם שוקולד מריר מומס ופושר
3-4 כפות שמן
אופן ההכנה
מכינים את הגלידה:
1.טורפים מיכל שמנת מתוקה עם הנוטלה, אפשר לחמם מעט במיקרוגל אם השוקולד
לא מתערבב טוב פנימה.
3.בקערת מיקסר מקציפים מיכל שמנת מתוקה ופודינג שוקולד לקבלת קצפת יציבה
4.מוסיפים את תערובת הנוטלה ומקציפים יחד עוד 10 שניות.
5.מוסיפים פנימה פירורי העוגיות. ומזלפים מעל סירופ שוקולד ומערבבים בעדינות למראה
שיש.
6.לשלגון ממלאים כמעט עד הקצה כוסות חד פעמיות קטנות. נועצים פנימה את המקל.
מקפיאים להתקשות.
7.לעוגת גלידה מרססים את תבנית אינגליש במעט שמן ויוצקים פנימה את התערובת עד למילוי
התבנית
מצפים:
8.מערבבים שוקולד מומס עם השמן.
9.משחררים את הארטיקים מהכוסות (בלחיצה, אפשר לגזור את הכוסות כדי להקל על החילוץ)
וטובלים בשוקולד לציפוי.
10.לעוגת גלידה משחררים את הגלידה מהתבנית מניחים על נייר אלומיניום ומזגגים מעל עם
שוקולד
11.לפריסת העוגה משתמשים בסכין שנטבלה בכוס מים רותחים
אוכלים מיד או שומרים במקפיא.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קארין גורן
שתף את המתכון