הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
0.5 כוס חלב
1.5 כוס מחית תותים
1 שמנת חמוצה
1 שמנת מתוקה
תותים טריים לקישוט
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ואז מוסיפים לו תוך הקצפה 0.5 מכמות הסוכר.
טורפים היטב את החלמונים עם הסוכר הנותר. מחממים את החלב עד לסף רתיחה,
מסירים מהאש ומוסיפים תוך בחישה נמרצת את החלמונים והסוכר.
מחממים את תערובת החלמונים על להבה נמוכה כ-5 דקות, תוך בחישה מתמדת,
כדי שהחלמונים לא ייקרשו. מוסיפים את מחית התות, ואת השמנת החמוצה.
מקציפים את השמנת המתוקה ומצננים. מצננים גם את תערובת התות, ואת החלבונים.
מערבבים יחד את מקצף החלבונים, תערובת התות והקצפת. מקפיאים בתבנית גדולה.
מגישים בגביעים מעוטרים בתותי-שדה טריים,
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון