חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות גבינת סלמון בקדאיף עטופות ברצועות גמבה מוחמצת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות גבינת סלמון בקדאיף עטופות ברצועות גמבה מוחמצת
גלילות גבינת סלמון בקדאיף עטופות ברצועות גמבה מוחמצת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות גבינת סלמון בקדאיף עטופות ברצועות גמבה מוחמצת
הוראות הכנה
מרכיבים
1 רינג (טבעת אלומיניום) קוטר 5 ס"מ גובה 5 ס"מ
איטריות קדאיף
1 חבילה חמאה
100 ג"ר סלומון מעושן
2 - 3 כפות שמנת חמוצה
1/2 גביע גבינה לבנה למריחה
100 ג"ר גבינה בולגרית
כפית שמיר קצוץ
מעט פלפל שחור טחון טרי
רצועות גמבה מוחמצת (ניתן לרכוש בקופסא)
או פרוסת חציל מקולף ומטוגן
לעיטור
4 עגבניות בינוניות
4 צנוניות בינוניות
מעט שמיר
2 כפות עירית קצוצה
אופן ההכנה
הכנת המילוי
מכניסים למעבד מזון את
1/2 הגביע גבינה למריחה את השמנת ואת הבולגרית מפעילים עד קבלת עיסה אחידה מוסיפים מוסיפים את התבלינים והשמיר הסלומון המעושן וממשיכים לקצוץ בפולסים (הסלומון צריך להשאר בנתחים קטנים ולא משחה)
הכנת המתכון המשולב
1.מניחים בתבנית אפיה נייר אפיה
2.מניחים את הרינג על נייר האפיה (כדאי למרוח את דפנותיו בחמאה המומסת
3.לוקחים 2 כוסות קדאיף ומפרידים את שערותיו עם חמאה מומסת בקערה
4.בתחתית כל רינג מסדרים שכבה דקה כ 1 ס"מ לערך אך דחוסה מאוד של קדאיף
5.מדפנים את דפנות הרינג ברצועות הגמבה המוחמצת.
6.מזלפים את המילוי (ראה הוראות הכנה) עם מזלף מכינים מכסה מהקדאיף
ומניכים מעל בעדינות ולוחצים מעט ובעדינות שהמילוי לא יצא
7.מזלפים מעל מעט חמאה מומסת ומכניסים לתנור שחומם ל 150 מעלות ל 15 דקות
או עד להשחמת מכסה הקדאיף
8.בצלחת הגשה מעוטרת בפלחי עגבניה חתוכה דק ופלחי צנונית טריה במרכזה
משחררים את המאפה בעדינות רבה מהרינג תוך שחרור דפנות עם סכין חדה או
דחיפה עדינה מצד אחד לשני עד ליציאת הגליל מפזרים מעט שמיר ועירית
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון