חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות חזה עוף ממולאות מנגולד אגוזים ברוטב רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות חזה עוף ממולאות מנגולד אגוזים ברוטב רימונים
גלילות חזה עוף ממולאות מנגולד אגוזים ברוטב רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות חזה עוף ממולאות מנגולד אגוזים ברוטב רימונים
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
10 פרוסות דקות מאד של חזה עוף
למילוי:
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות גס
3 כוסות עלי תרד או מנגולד קצוצים דק ומאודים (3 דקות במים חמים)
250 גרם אגוזי מלך קצוצים מעורב גס ודק (מלך + פקאן, עדיף לערבב)
מלח
פלפל
(כף עירית קצוצה)
לציפוי:
פירורי לחם מעורבבים בשקדים טחונים (פיסטוקים יצא יותר טעים, טעמי את המקור )
קמח
ביצים טרופות
אופן ההכנה
לרוטב:
1 כוס גרנדין
1 כוס גרעיני רימון
1/2 כוס יין אדום
מקל קינמון
(10 חוטי זעפרן)
הוראות הכנה
אופן הכנה:
להכנת המילוי:
1.משמנים מחבת ומטגנים את הבצל כשכמעט שקוף מוסיפים את המנגולד או התרד,
מוסיפים את האגוזים, מתבלים ומערבבים .
2.מסירים מהאש ומקררים קירור מוחלט, רצוי להשהות 24 שעות למיזוג טעמים
ולבדוק תיבול. (גם שעה בחוץ הספיקה, צריך להיות כמו ממרח גס)
להכנת הגלילות :
1.לפרוס את חזה העוף וליישר קצוות (לא חובה ליישר)
2.למרוח מתערובת המילוי (ממרח כמו על פרוסת לחם), לגלגל במהודק לצורת
גליל, לעטוף בנילון נצמד ולהדק כמו סוכריה ( שההידוק ייתן לזה צורה גלילית
מושלמת של סוכריה גדולה)
3.להכניס למקפיא ל - 15 דק'. (חצי שעה)
4.מסירים את הניילון, ומצפים כמו שניצל. (קמח, ביצה, פירורים ופיסטוק)
רצוי להשאיר במקרר לכמה שעות ואז אין סיכוי שיתפרק בטיגון. (הביצה
מתקשה ושומרת על הצורה של הגלילות. לממהרים וסגור עם קיסם עץ
5.מטגנים בשמן עמוק. (ורותח)
6.אם לא מתכוונים להגיש מיד מטגנים כ- 4 דק' עד שמזהיב קלות ומוציאים לכלי
חסין אש ומניחים בצד ללא כיסוי. לפני ההגשה מכניסים לתנור חם ל 10-15 דק'
בערך .
הרוטב:
מבשלים את גרעיני הרימון בגרנדין ויין אדום עם מקל קינמון. מבשלים עד לצמצום הרוטב כ - 20 דקות. (הזעפרן היה מיוחד, לחלוט במים חמים קודם לכן)
הגשה:
פורסים כל גלילה ל2-3 חלקים מניחים על עלי בייבי גרין ויוצקים מסביב מן הרוטב (או על כרוב, על פירה, תפוחים ומה שבא לכם)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון