חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות חציל ממולא בשר ותפואד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כ 20 גלילות מדהימות ביופין ובטעמן
גלילות חציל ממולא בשר ותפואד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כ 20 גלילות מדהימות ביופין ובטעמן
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים גדולים
מילוי:
1/2 קג' שוורמה הודו טחון או בקר
1 תפוח אדמה בינוני מגורד דק
5 שיני שום כתתושות
1 בצל גדול מגורד
2 גזרים מגורדים דק
1 עגבניה מגורדת
1/2 חבילה פטרוזליה קצוצה
1/1/2 כפות תבלין בהרט
1 כף מרק עוף
1 כפית מלח
רוטב עגבניות:
1/2 קופסת עגבניות מרוסקות של "טל"
1 כפית סוכר
1 כף מרק עוף
1 כפית חומץ בלסמי או רגיל
1 כפית מלח
1 כפית תבלין בהרט
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף קורנפלור
2 שיני שום כתושות
מים לפי הצורך
אופן ההכנה
2 חצילים גדולים
שמן לטיגון
לפרוס את החצילים לאורך בעובי 1/2 סמ'
להשרות 1/2 שעה במי מלח לשטוף ולנגב.
למרוח בשמן את החצילים
להניח בתבנית אפיה ולאפות בחום 250 מעלות כ-10 דקות.-אין צורך להפוך.
מילוי:
לערבב את כל החומרים להכניס לקירור כשעה.
לרפד תבנית אפיה בפרוסות תפוחי אדמה דקים.
אופן הכנת המילוי לחצילים:
להכין קציצות מאורכות לפי מס' פרוסות החצילים.
להניח קציצה בחלק הרחב של פרוסת החציל ולגלגל.
להניח בתבנית בצפיפות.
לשפוך מעל את הרוטב, לכסות בנייר כסף
לאפות כשעה בחום 180 מעלות
להסיר את נייר הכסף ולאפות רבע שעה.
לערבב את כל החומרים לרוטב
לשפוך על החצילים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אלונה
שתף את המתכון