הוראות הכנה
מרכיבים
6 מצות
100 גרם מרגרינה בטמפרטורת החדר
תמצית וניל
סוכר - לפי הטעם
2 כפות אבקת קקאו
יין לפי הצורך
אבקת סוכר
לציפוי:
100 גרם שוקולד לבישול
1 כף מרגרינה
אופן ההכנה
מפוררים את המצות והרטיבי אותן ביין.
מערבבים היטב את - המרגרינה, הסוכר, תמצית הוניל והקקאו עד לקבלת קרם.
מערבבים עם המצות.
מגלגלים לצורת נקניק מאורך, מטבלים הכל באבקת סוכר.
ממיסים את השוקולד בכלי על גבי סיר אדים.
מערבבים עם המרגרינה.
מצננים מעט ואחר"כ יוצקים את הציפוי על הגלילה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון