חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות סלמון בגבינת שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה מחייבת 2 שלבים ויש לצנן את הגלילות
גלילות סלמון בגבינת שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה מחייבת 2 שלבים ויש לצנן את הגלילות
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם גבינת שמנת
3 כפות עירית קצוצה
כפית פטרוזליה
מעט טימין
2 חבילות של 200 גרם סלמון מעושן
יין לבן יבש
חומץ בן יין לבן
2 בצלים ירוקים
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
כפית מיץ לימון
מלח
פלפל גרוס
ניילון נצמד
אופן ההכנה
לוקחים את הגבינה + 2 כפות אעירית+ פטרוזליה קצוצה דק + כפית טימין קצוצה (אפשר גם יבשה + פלפל רצויי לבן - מערבבים
לוקחים יריעת ניילון נצמד ומניחים, עליה מניחים פרוסות סלמון מחבילה אחת כאשר יוצרים שטיח עם חפיפה קלה בין הפרוסות. אם רחב מידיי מעבר לרוחב היריעה אפשר להניח חלק ולהמשיך אחר כך.
מורחים בצורה נדיבה אך אחידה מהגבינה (צריך לזכור כי יש עוד פרוסות)
ומגלגלים עם הניילון הנצמד
בתום העבודה מכניסים למקפיא לחצי שעה שהגליל "יתפוס צורה"
לאחר מכן חותכים את הגליל ברוחב 2-2.5 ס"מ מניחם על הצד על המגש כך שיראו את ה"שבלול".
רוטב
לוקחים 3 כפות ין לבן +3 כפות חומץ בן יין לבן + בצל ירוק קצוץ (רק החלק הלבן). מרתיחים ומצמתמים לחצי
מקטינים הלהבה. מוסיפים החמאה החתוכה לאט ותוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים מיץ לימון + מלח + פלפל שחור/לבן
יוצקים על הסלמון ומגישים לוקחים את שארית העיררית ואת הבצלה היורוק שנותר קוצצים ומפזרים ממעל
את הרוטב יש להכין ברגע האחרון
אפשר לצמצם מראש לחמם ולהמיס החמאה
מ ע ד ן
בתאבון
מגיש: אבי_טל
מקור:
שתף את המתכון