חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות עוף ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ארגנטינאי . קראו למאכל זה "ילדים מחותלים".
גלילות עוף ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ארגנטינאי . קראו למאכל זה "ילדים מחותלים".
הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב העגבניות:
3 כפות שמן זית
1 בצלצל שאלוט, קלוף וקצוץ
1 שן שום, קלופה ופרוסה
2 עגבניות , קצוצות
1 קופסת שמורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
2 גבעולי טימין
½ כפית מלח
¼ כוס עלי בזיליקום, קצוצים
לעוף:
2 חזות עוף, חצויים לאורכם ולרוחבם
5 שיני שום, קלופות וקצוצות
1 כוס עלי פטרוזיליה, קצוצים
1 כוס עלי כוסברה, קצוצים
½ כפית מלח
קסמי שינים להידוק הגלילות
אפשרות הגשה:
אורז לבן או תערובת אורז פרא.
אופן ההכנה
1. הרוטב:
יוצקים שמן זית לסיר ומחממים, מוסיפים את בצלצל השאלוט, השום ומיד לאחר מכן גם את העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, כ-2 דקות.
מוסיפים את שמורי העגבניות המרוסקות , הטימין והמלח, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות. מוסיפים את הבזיליקום, מכבים את הלהבה ומכסים.
2. חזה העוף:
מפזרים על כל נתח חזה עוף שום, פטרוזיליה, כוסברה ומלח בנדיבות.
מגלגלים כל נתח לגלילה וסוגרים אותו בנעיצת קיסם כדי שלא יפתח במהלך הבישול ברוטב.
מניחים את הגלילות בסיר עם הרוטב, מכסים חלקית ומבשלים 30- 40 דקות מעל להבה בינונית. מדי פעם הופכים את הגלילות ויוצקים עליהן מן הרוטב שבסיר.
3. ההגשה:
מגישים חם. אפשר עם אורז או תערובת אורז פרא.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון