חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות עוף ממולא בכבש ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לערבב בשר כבש עם עגל או רק עגל .
גלילות עוף ממולא בכבש ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לערבב בשר כבש עם עגל או רק עגל .
הוראות הכנה
מרכיבים
8 כרעים של עוף עם העור ללא עצמות (לבקש מהקצב לפתוח אותם כמו שניצל עבה ללא עצמות)
1 כף בהרת
½ כפית מלח
צלוחית קטנה שמן זית
למילוי:
½ בשר כבש טרי טחון גס או קצוץ דק
2 כוס אורז שטוף
50 גרם צנובר
1 בצל גדול קצוץ דק
1 כף בהרת
מלח
½ כוס שמן זית לטיגון
נייר כסף .
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני
להניח את חלקי העוף בקערה גדולה לערבב את השמן עם התבלינים ולמרוח אותו על
העוף משני צדדיו להניח בצד, מכוסה.
לשטוף את האורז היטב ולהשרות את האורז כ-20 דקות. לסנן ולייבש את האורז
לחמם את השמן בסיר רחב.
לטגן את הצנובר ולהוציא מהשמן לנייר סופג
באותו השמן לטגן את הבשר עד שיזהיב ולהוציא לקערה.
לטגן באותו השמן את האורז תוך כדי ערבוב עד שיצא שקוף.
לערבב את הבשר עם האורז הצנובר והתבלינים לטעום ולשפר את הטעם.
לחתוך 8 מלבנים של נייר כסף שיכילו את גודל העוף ועוד כ-20 ס"מ מכל צד .
להניח על פיסת נייר אחת באמצע אחת מהכרעיים כשהעור כלפי מטה ( נוגע בנייר)
לחלק את תערובת הבשר לפי כמות המנות. להניח בצד אחד של העוף ולגלגל כמו רולדה
לאטום את הגליל עם נייר הכסף .
להניח בתבנית אפיה את כל הגלילים להוסיף ¼ מהתבנית במים ולאפות. כשיעלמו המים
לבדוק עם קיסם את העוף במידה והקיסם נכנס בקלות העוף מוכן (אפשר לפתוח אחת
מהעטיפות ולבדוק.
מגיש: shoshig
מקור: ערבי
שתף את המתכון