חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות שניצל ממולא במנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל ממולא במנגו
גלילות שניצל ממולא במנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל ממולא במנגו
הוראות הכנה
מרכיבים
שניצל חזה עוף
מנגו
שמן סויה
טבסקו
עמבה מי שאוהב
מלח
פלפל שחו מי שאוהב
ביצה
פרורי לחם
קמח
אופן ההכנה
טת השניצל יש לדפוק היטב עד שיהיה דק
חותכים מנגו לקוביות קטנות ומוסיפים את התבלינים לפי הטעם מערבבים
משטחים על קרש חיתוך את השנצל הפרוס ממלאים באמצע את המילוי ומגלגלים כמו רולדה
עוטפים את הגלילה בקמח ואחרכך ביצה ולבסוף את פרורי הלחם
לטגן ומדי פעם להפוך שיקבל צבע זהוב
כדאי לנסות זה ממש טעים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון