הוראות הכנה
מרכיבים
שניצל חזה עוף
מנגו
שמן סויה
טבסקו
עמבה מי שאוהב
מלח
פלפל שחו מי שאוהב
ביצה
פרורי לחם
קמח
אופן ההכנה
טת השניצל יש לדפוק היטב עד שיהיה דק
חותכים מנגו לקוביות קטנות ומוסיפים את התבלינים לפי הטעם מערבבים
משטחים על קרש חיתוך את השנצל הפרוס ממלאים באמצע את המילוי ומגלגלים כמו רולדה
עוטפים את הגלילה בקמח ואחרכך ביצה ולבסוף את פרורי הלחם
לטגן ומדי פעם להפוך שיקבל צבע זהוב
כדאי לנסות זה ממש טעים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון