הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב הפסטו:
3 צרורות עלי בזיליקום
100 גרם צנוברים
4 שיני שום
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שמן זית
למילוי:
300 גרם כבדי עוף
1 כף מלח
20 גרם מרגרינה לטיגון
14-16 עגבניות מיובשות
1416 חצאי אגוזי מלך
לשניצלים:
1 ק"ג פרוסות חזה עוף
3 ביצים
250 גרם פירורי לחם
1 כף אבקת מרק עוף
150 גר' מרגרינה לטיגון
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
רוטב הפסטו:
1. מעבדים במעבד מזון את כל החומרים לפסטו מלבד שמן הזית במשך כמה שניות.
2. מוסיפים את השמן בזרזיף דק וממשיכים לעבד עד לקבלת משחה חלקה.
המילוי:
1. ממליחים את כבדי העוף וקולים אותם בגריל עד שהם מבהירים מכל הצדדים.
2. מטגנים את כבדי העוף במרגרינה עד להשחמה יפה.
השניצלים:
1. משטחים את פרוסות השניצלים וחותכים אותם לפסים ארוכים ברוחב 5 ס"מ.
2. מורחים את רוטב הפסטו על כל פס חזה עוף.
3. מניחים בקצה כל רצועת שניצל עגבניה מיובשת, ומעליה מניחים חצי אגוז מלך.
4. מעל העגבניה והאגוז מניחים חתיכת כבד מטוגן. מגלגלים את פסי השניצל
ומקבלים גלילי שניצלים ממולאים.סוגרים באמצעות קיסם שיניים.
5. טורפים את בלילת הביצים בצלחת. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם
עם אבקת מרק העוף.
6. טובלים כל גלילה בבלילת הביצה .
7. מעבירים לצלחת פירורי הלחם ומצפים את הכל בפירורי לחם. (כדאי להדק קצת
בידיים).
8. מחממים כל פעם קצת מהמרגרינה והשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד
להזהבה יפה משני הצדדים
9. מחממים מעט מהמרגרינה ומהשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד להזהבה
יפה מכל הצדדים.
מגישים בליווי רוטב פסטו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון