חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילי ופל במילוי קצפת וציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי ופלים ניתן להשיג ברשת "טיב טעם" מדובר בופל בצורת צינורות (רולים) brמגיע בתבנית פלסטיק חד פעמית 15 יחידות. brבדיוק על אותו עקרון ניתן למלא גביעי גלידה ולצקת מעל רוטב שוקולד
גלילי ופל במילוי קצפת וציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי ופלים ניתן להשיג ברשת "טיב טעם" מדובר בופל בצורת צינורות (רולים) brמגיע בתבנית פלסטיק חד פעמית 15 יחידות. brבדיוק על אותו עקרון ניתן למלא גביעי גלידה ולצקת מעל רוטב שוקולד
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת גלילי ופלים
שמנת מתוקה
½ כוס חלב
כף סוכר
אינסטנט פודינג (הטעם עפ"י רצונכם)
200 גרם שוקולד חלב
20 גרם חמאה רכה
לציפוי: שברי אגוזים, סוכריות צבעוניות לעוגה, קוקוס וכד'
אופן ההכנה
מקציפים שמנת מתוקה בקערת המיקסר,מוסיפים סוכר, ½ כוס חלב ופודינג
ממלאים את הגלילים בקרם קצפת המוכן.
עוברים לשלב הציפוי:
בסיר "בן מרי" ממיסים את השוקולד, מוסיפים את החמאה ובוחשים היטב.
מסירים מהאש וממתינים מס' דקות עד להתקררות והסמכה קלה של השוקולד.
אוחזים ב-2 מזלגות בצידי הרולים הממולאים וטובלים בזריזות בתערובת השוקולד.
מסדרים יפה על מגש בשכבה אחת. מפזרים מעל את שברי האגוזים או מה שבחרתם.
מקפיאים לפחות שעתיים לפני הזלילה.
מגיש: MIRSO
מקור: אישי שלי לאחר ניסיון
שתף את המתכון