חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילי חצילים בגבינת עיזים ורוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי חצילים בגבינת עיזים ורוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
20 פרוסות חצילים פרוסות לאורך עם הקליפה
שמן לטיגון עמוק
קמח לבן
400 גרם גבינת עיזים (פרומעז – חתוכות ל- 10 פרוסות)
1 כוס עלי ריחן טריים
50 גרם צנוברים קלויים
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
5 שיני שום קלופות וקצוצות גס
¾ כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ממליחים את החצילים ומשהים כל צד במשך עשרים דקות ולאחר מכן שוטפים במים ומייבשים. מערבבים את הקמח עם הפלפל השחור ומקמחים את החצילים. מחממים את השמן לטיגון עמוק ומטגנים את החצילים עד לקבלת צבע זהוב יפה. מניחים על מגבת נייר לספיגה ומצננים. שמים במעבד מזון את החומרים לפסטו: בזיליקום, צנוברים, גבינת פרמזן ושום ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים את שמן הזית בהדרגה, תוך כדי עבודת המעבד עד לקבלת רוטב חלק. מניחים על משטח העבודה פרוסת חציל, מניחים בקצהו פרוסת גבינה ומגלגלים. מניחים בצלחת הגשה ומאחסנים במקרר. לפני ההגשה יוצקים את רוטב הפסטו ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון