חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילי פיצה כשל"פ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי פיצה כשל"פ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
1 בצל ביניני קצוץ דק
½ פלפל ירוק קצוץ דק
400 גרם עגבניות מרוסקות
1 כף פפריקה
מלח
4 שיני שום
1 כפית אורגנו יבש
½ כפית קורנית יבשה
½ כפית ריחן יבש
לפיצה:
200 גרם גבינת צ'דר - מגורדת
200 גרם גבינת קשקבל - מגורדת
200 גרם גבינת טל העמק - מגורדת
2 - קופ' טונה בשמן - מסוננת
12 מצות
שמן זית
זיתים מגולענים - למי שרוצה
אופן ההכנה
1. להרטיב את המצות, לעטוף בניילון ובמגבת ולהניח להתרכך כשעתיים.
2. לטגן את הבצל והפלפל בשמן זית עד שישחימו מעט. להוסיף את הפפריקה לערבב ולהוסיף
את העגבניות ולבשל עד שימוכו והרוטב יהיה סמיך. להוריד מהאש ולהוסיף מלח, שאר
התבלינים והשום ולעבד במערבל מזון. להחזיר לאש לרתיחה אחת ולהוריד.
3. לחמם תנור ל - 200°c.
4. לערבב את הגבינות ולפורר את הטונה.
5. להפריד את המצות ולבדוק שהן רכות וגמישות. אם כן, להניח מצה אחת על משטח השיש,
לצקת עליה מהרוטב כמות לא גדולה ולמרוח את המצה כולה. לפזר על כל המצה פירורי טונה
ועל הטונה לפזר גבינה. לגלגל את המצה בעדינות.
6. לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה ולשמן אותו. להניח את הגלילים אחד בצד השני וברווחים של
אצבע ביניהם. לשמן את הגלילים בשמן זית, ולאפות בתנור 10 דקות.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון