הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בצק עלים מרודד
1 מנגו חתוך לקוביות
100 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות
פירורי לחם
1 חלמון ביצה טרוף עם מעט שמן
אופן ההכנה
מניחים על בצק העלים את המנגו ומעל את השוקולד. מגלגלים לרולדה ומנחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. קוטמים את הקצוות. מברישים את הרולדה בחלמון עם השמן. מפזרים מעל פירורי לחם. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-45 דקות.
חותכים למנות ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון