חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילת מצה במילוי תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילת מצה במילוי תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 מצות
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס פטריות קצוצות דק
4 ביצים
5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
מלח, פלפל שחור טחון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
מרטיבים את המצות היטב מתחת לברז ומשהים לחצי שעה עטופות במגבת לחה.
מכינים מהביצים בלילה עם מעט מלח ופלפל.
קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עם כפית מלח עד שיתרככו. שופכים את המים, משהים במסננת מס' דקות ליציאת הנוזלים העודפים וכותשים למחית.
במחבת בינונית מחממים מעט שמן, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום והפטריות ל-2 דקות נוספות.
מוסיפים את הבצל, השום והפטריות למחית תפוחי האדמה, מכניסים גם את הפטרוזיליה הקצוצה, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
חוצים כל מצה לשניים במאונך לכיוון הפסים. בקצה הצר של המצה מניחים ממלית תפוחי האדמה, ומגלגלים. טובלים בביצים ומטגנים במחבת עם שמן טיגון. מספיגים על נייר סופג ומגישים.
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון