הוראות הכנה
מרכיבים
6 מצות
100 גרם מרגרינה
תמצית וניל
סוכר
2 כפות אבקת קקאו
יין
אבקת סוכר
לציפוי:
100 גרם שוקולד לבישול
1 כף מרגרינה
אופן ההכנה
1. לפורר את המצות ולהרטיב אותן ביין.
2. לערבב היטב את המרגרינה, הסוכר, תמצית הוניל והקקאו
עד לקבלת קרם. לערבב עם המצות.
3. לגלגל לצורת נקניק מאורך, ולטבול הכל באבקת סוכר.
4. להמיס את השוקולד בכלי על גבי סיר אדים. לערבב עם המרגרינה.
5. לצנן מעט ואח"כ לצקת את הציפוי על הגלילה.
6. בתיאבון!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון