חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילת סול עם סלמון וקציפת סול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילת סול עם סלמון וקציפת סול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג פילה סול פרוס לפרוסות ארוכות ודקות
נתח סלמון חתוך לרצועות
3 ביצים
½1 כוסות שמנת מתוקה
מעט שמן זית
עלה דפנה
מעט טימין טרי
אופן ההכנה
חותכים 250 גרם מהפילה סול לקוביות ומכניסים למעבד מזון יחד עם ביצה אחת. מעבדים מעט ומוסיפים את הביצים הנותרות. ממשיכים לעבד עד לקבלת מחית חלקה. מוסיפים את השמנת ומעט מלח ופלפל וממשיכים לעבד עד לקבלת מרקם של מוס. מצננים. מניחים מגבת רטובה על משטח העבודה ועליה נייר אפיה מרוח במעט שמן זית.
מורחים על נתח פילה אחד מהמוס, עליו מניחים רצועת סלמון, ועליו עוד נתח פילה ושוב מריחה במוס. מגלגלים ואוטמים את הצד הפתוח עם מוס. חוזרים על הפעולה עד לסיום כל נתחי הפילה. מחברים את חלקי הגליל ביחד לקבלת גליל אחד גדול ומניחים אותו על נייר האפייה. מגלגלים את הנייר וקושרים היטב משני הצדדים.
מרתיחים מים בסיר גדול ולתוכם מכניסים מעט מלח, פלפל, טימין ועלה דפנה. מכניסים את הגליל העטוף פנימה כך שהמים יכסו אותו לחלוטין. מבשלים על אש בינונית במשך כחצי שעה ומוציאים את הגליל החוצה. מתירים את הקשרים ומסירים את הנייר. עוטפים מיד בנייר חדש וקושרים שוב ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
לאחר יממה מוציאים את הגליל מהמקרר, מסירים את הנייר ופורסים את הגליל לפרוסות. מגישים על מצע של סלט חסות.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון