חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילת פלפלים קלויים במילוי בולגרית מעודנת ופיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה פשוטה ומתאימה לאירוח. המנה צבעונית וטעימה.
גלילת פלפלים קלויים במילוי בולגרית מעודנת ופיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה פשוטה ומתאימה לאירוח. המנה צבעונית וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים כתומים
250 גרם "פיראוס בולגרית מעודנת" של תנובה
100 גרם פיסטוק חלבי קלוף וקצוץ
גבעולי עירית לקשירה
אופן ההכנה
קולים את הפלפלים בתנור שחומם מראש ל-200°c כ-30 דקות ומכניסים לכלי סגור למשך 15 דקות.
קולפים את הפלפלים וחותכים כל פלפל ל-4 , מצננים היטב.
פורסים בולגרית מעודנת ל-24 "מקלות" בעובי אצבע.(חוצים את הבלוק לשניים ומכל חצי יוצרים "אצבעות").
עוטפים כל "מקל" גבינה בפיסטוק.
מניחים על משטח עבודה פלפל קלוי , מניחים עליו "מקל" גבינה מצופה ומגלגלים לגליל.
טובלים את גבעולי העירית במים רותחים וקושרים כל גליל בגבעול עירית.
עורכים על צלחת הגשה ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: באדיבות תנובה
שתף את המתכון